Header Menu

VDS/VPS Nedir? VDS/VPS Nasıl kullanılır? resim

VDS/VPS Nedir? VDS/VPS Nasıl kullanılır?

VDS en kolay haliyle bir fiziksel cihazın mantıksal olarak bölünmesi olarak oluşan sunuculardır.VDS fiziksel sunucudan bölerek fiziksel olarak bölümlenen tüm kaynağı kullanabilirsiniz.VDS sunucular vps'lere kıyasla fiziksel olarak daha iyi çalışmaktadır.VDS sunuculara tüm işletim sistemleri kurulabilirmektedir.

VDS NEDİR ?

VDS sunucular tıpkı bir fiziksel sunucu gibi çalışmaktadır,Bölünen kaynak sadece bölünmüş olan vds sunucuya özeldir kaynak paylaşımı olmayacaktır.Bu sayede saldırı alan bir VDS sunucu olur ise diğer sunucu etkilenmeyerek sorunsuz bir şekilde çalışacaktır.

VPS NEDİR ?

VPS sunucu bir sunucunun fiziksel olarak bölünmesinden sonra ayrılan kaynağı yazımsal olarak bölünmeler sonucunda oluşmaktadır.Bu nedenle açılan her vps bölünmüş olan kaynağı kullanabilir,bazı durumlarda vps kitlenmesi tüm sunucuların kitlenmesine neden olabilmektedir.Bu nedenle vps sunuculardaki tüm kaynaklar paylaşımlıdır. Yüksek boyutlu saldırı durumunda tüm vps sunucular kapanma olasığı yüksektir.

VDS'Mİ VPS Mİ ?

Biz kaynak olarak paylaşımsız olduğundan dolayı vds sunucular önermekteyiz.Bu sayede fiziksel sunucuda yalıtılmış bir alanda istediğiniz gibi işlemler yapabilirsiniz.

vds sunuculardan saldırı yapabilirmiyim?

Hiçbir firma saldırı izin vermeyecektir yüksek hat kullanımında hattınız kısıtlanabilir.

vps sunuculardan saldırı yapabilirmiyim?

VDS sunucularda olduğu gibi yüksek hat kullanımından dolayı izin vermeyecektir hiçbir firma.

Sizde hızlı bir vds sunucuya sahip olmak istiyorsanız vds sunucu sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

723 Görüntüleme